Zonnegroet januari 2021

Jaarlegging Moeder Aarde

Lieve mensen,

Allereerst wens ik je een mooi en liefdevol 2021 met vele nieuwe ervaringen en inzichten en dat je de uitdagingen durft te omarmen en geluk verder mag realiseren.

Oud en Nieuw
Oud en nieuw is altijd een mooi moment om het oude achter je te laten en een nieuw start te maken met goede voornemens. Ik ruim rond deze tijd altijd mijn administratie op, gooi dingen weg en maak letterlijk ruimte voor iets nieuws. Dat nieuws gaat nog komen en de ruimte voelt als afwachting. Ik heb laatst mijn tuin opgeschoond. Bamboe er uit laten slopen, planten verplaatst, teveel aan planten verwijderd en zomerbollen gepoot. Het ziet er op dit moment kaal uit, maar ik weet dat het weer een mooie bloementuin gaat worden.Elke dag een nieuw begin
Elke dag een nieuw begin. Als je in het hier en nu leeft is elke ademteug een nieuw begin waarmee je je lichaam van zuurstof voorziet. Als je zo leeft maakt het niet uit wat er achter je lag en wat de toekomst in het verschiet ligt. Het moment telt en dat geeft heel veel rust. Dat is één kant van de medaille. Als mens willen we vaak een houvast hebben en is het lastig om te leven met onzekerheid. Hoe lang duurt de Lockdown? Wat heeft het komende jaar me te brengen? Het kan handig zijn om vooruit te kijken en te plannen en een plan B of zelfs C achter de hand te hebben, maar het is niet goed om daar in door te draven. Regelmatig terugkeren naar het hier en nu helpt om de harmonie te bewaren. Meditatie helpt hierbij. De workshop Jaarlegging Moeder Aarde kaarten geeft een blik vooruit. En gewoon iets leuks doen? Wat dacht je van de workshop Helende werking van Edelstenen?

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je cliënt of cursist bent geweest of omdat je je hebt aangemeld. Als je hem niet meer wilt ontvangen kun je je uitschrijven. Als je iemand anders kent die mogelijk is geïnteresseerd, dan mag je hem doorsturen.

Hartelijke groeten,
Helma Eijck


Mogelijkheden voor begeleiding
Je bent welkom voor individuele coaching en Voice Dialogue, live op op afstand. Daarnaast is ook energetische behandeling op afstand mogelijk. Ook nu geldt weer een aanbieding van 4 behandelingen voor € 180,-. Workshops en cursussen zijn mogelijk met maximaal 2 personen.

Bel me gerust of mail me als je vragen hebt, dan denk ik met je mee.
 

Workshop Jaarlegging Moeder Aarde

De afgelopen jaren ben ik steeds gestart met een workshop Jaarlegging Moeder Aarde kaarten, waarin je vooruit kijkt wat het jaar je zal brengen. In deze workshop komen intuïtie, Indiaanse traditie en gericht vooruit kijken samen. Ik dacht dat mijn legging van het afgelopen jaar nergens op sloeg, dat het een veel te positief beeld had geschetst. Ik realiseer me nu als ik terugkijk naar mijn kaarten dat ik ze had geïnterpreteerd met de kennis van dat moment. Ze beschrijven wel degelijk mijn uitdagingen en stappen van afgelopen jaar. Het is belangrijk om gedurende het jaar en aan het eind van het jaar te kijken wat de kaarten te zeggen hebben.

De workshop gepland op 11 januari met maximaal 2 deelnemers. Andere avonden of tijden overdag zijn ook mogelijk. Heb je belangstelling laat het me weten!
Lees meer
 

Agenda
Op dit moment zijn de cursussen gepland met maximaal 2 deelnemers:
  • Jaarlegging Moeder Aarde
  • Werking Edelstenen
  • Chackrameditatie
Lees meer
 
 
Workshop EdelstenenGewoon even iets leuks doen zoals contact maken met edelstenen en voelen wat dit met jezelf voelen doet. Laat je verrassen!

Lees meer
 

Cursus ChakrameditatieZeker in de deze tijd is het goed om bij jezelf te komen en te blijven. Corona, Lockdown, emoties, gedachten, reacties van anderen, gemis aan contact doet veel met ons. Oude patronen worden voelbaar en je energiesysteem loopt vol. De cursus chakrameditatie is heel erg geschikt om jezelf hierbij te helpen. Je reinigt je hele energiesysteem en laadt jezelf weer op. De meditaties geven ook inzicht in oude patronen die je kunt loslaten. 
Lees meer