Zonnegroet januari 2016

Je eigen krachtige weg
Moeder Aarde workshop
Cursus Helend Masseren
XL Ladies nightLieve mensen,

De donkere dagen voor kerst zijn voorbij en misschien heb je al een nieuwe balans opgemaakt voor 2016 met voornemens, doelen, wensen en ideeën. Herken je het dat je ieder jaar weer opnieuw dezelfde voornemens hebt? Hoe creëer je een blijvende verandering? Soms lijkt het alsof er niets verandert en lijk je steeds op hetzelfde punt terecht te komen. Vaak heb je dan toch een cyclus doorgemaakt naar een hoger niveau, waar je krachtiger bent geworden. En soms kan een weg spannend of zwaar zijn, maar als je goed waarneemt is er veel te genieten, te leren en te ontdekken. Wees onbevangen als een kind en zet vol verwondering stappen op je eigen krachtige weg.
In deze nieuwsbrief lees je meer over het volgen van je eigen krachtige weg op verschillende manieren.

Veel leesplezier, hartelijke groeten,
Helma Eijck


Je krijgt deze nieuwsbrief omdat je je hebt aangemeld of omdat je cliënt of cursist bent geweest. Als je hem niet meer wilt ontvangen kun je je uitschrijven. Als je iemand weet die mogelijk geïnteresseerd is, dan kun je hem doorsturen.

Op eigen kracht

Afgelopen september heb ik besloten op eigen kracht verder te gaan in mijn praktijk aan huis en heb ik mijn huur bij het Care for Women centrum opgezegd. Nu ik een mooie ruime zolder heb waar ik mijn sessies en workshops kan geven is de noodzaak voor een ruimte in het centrum niet meer aanwezig. De samenwerking met de andere collega's zal ik wel missen, maar een valkuil voor mij was dat ik me er achter kon verschuilen. Het was makkelijker om voor voor het grotere geheel te werken. Nu ben ik zelf verantwoordelijk voor elke stap die ik zet en de resultaten die daar uit voortvloeien. Het voordeel is dat ik me daar nu volledig op kan focussen. Jullie zijn van harte welkom om de sfeer te proeven tijdens een gratis lezing, meditatie, of kennismakingsles, of een sessie of cursus. Mijn voornemen is om veel activiteiten te houden in mijn eigen praktijkruimte in Leusden, dus hou de agenda bij.


Wat is jouw eigen krachtige weg?

Heb je het idee dat je niet meer weet wat jouw eigen weg is? Word je heen en weer geslingerd door je omgeving waardoor je je kracht bent kwijt geraakt? Hoe vind je je eigen krachtige weg? Hieronder volgen vijf aandachtspunten die je kunnen helpen:

1) Let op de signalen van je lichaam. Als je iets doet wat niet bij je past geeft je lichaam dat vaak al aan.
2) Bouw elke dag een rustmoment in en doe eventueel de zonne meditatie.
3) Mediteer op jouw pad en visualiseer een einddoel
4) Schrijf dingen of personen die je belangrijk vindt in je leven op een briefje, bewaar dit in een kistje en kijk er regelmatig naar en pas het eventueel aan.
5) Vraag je bij elke keuze of stap af of je het zelf wil, of doet voor een ander. Er is niets mis mee iets voor een ander te doen, als het een bewuste keuze is.

XL Ladies night

Er is ook wat te genieten in 2016. Op 29 januari is er in het van der Valk hotel in Leusden een Ladies night met gratis behandelingen zoals voetreflexmassage, goodies, prijzen en verkoopstands. Ik geef gratis edelsteentesten en adviezen. Entreekaarten à € 5,- zijn bij mij te verkrijgen.

Agenda
Op dit moment zijn de volgende cursussen/workshops gepland:
  • Workshop Moeder Aarde
  • cursus helend masseren
  • XL Ladies night
  • Lezing hoog sensitieve kinderen
Lees meer
Edelsteen van de maand
Malachiet
"Vrouwensteen"


Malachiet is een steen die bekend staat als Vrouwensteen vanwege de helende werking bij menstruatieklachten en klachten bij zwangerschap en na bevalling. Daarnaast is het ook een beschermende steen verbonden met vele mythes.
Lees meer

Workshop Jaarlegging Moeder Aarde kaartenWat zijn jouw doelen, wensen en ideeën voor 2016? Heb je je pad al uitgestippeld? Als je wil weten wat 2016 voor je in petto heeft en of je de juiste doelen nastreeft, dan kan een kaartlegging je hierbij helpen.

Gratis kennismaking
Cursus Helend Masseren


16 januari is er een gratis kennismaking met de cursus Helend masseren. Vind je het fijn om anderen aan te raken en te masseren? Wil je masseren vanuit je gevoel en daarnaast technieken leren? Helende Massage is een bijzondere energetische massage die zowel helend is voor degene die wordt gemasseerd als de masseur. Lees meer