Zonnegroet mei 2016

Gratis Lezing hoog sensitiviteit
Detox aanbieding tot 21 juni
Innerlijke criticus vriend of vijand
Moederdag actie
Helend masseren


Lieve mensen,

Dodenherdenking en Bevrijdingsdag herinneren ons aan een oorlog die velen van ons niet hebben meegemaakt. Toch is het mooi om er bij stil te staan en te bedenken hoe goed en veilig we het hebben in Nederland ondanks het vele geklaag. Het kan altijd beter natuurlijk, van fouten kan men leren en de ontwikkeling van mens en staat blijft ook doorgaan.

Ik blijf mezelf ook steeds ontwikkelen en vind het fijn mijn kennis en ervaringen te delen. Zo volg ik een opleiding Medische Basiskennis volgens de Plato eindtermen, zoals dat door zorgverzekeraars wordt geëist om voor vergoeding in aanmerking te blijven komen. Het is grotendeels een herhaling van wat ik een aantal jaren geleden heb gedaan, maar toch is het goed om de boel weer eens op te frissen, nieuwe casussen aangereikt te krijgen en inspirerende collega's te ontmoeten. Daarnaast neem ik deel aan een coachingtraject in het Milerunners programma van Essence Trainingen, waarin ik wordt gecoacht op ondernemerschaps- en leiderschapsvaardigheden.

Dit heeft weer een nieuwe impuls gegeven, zoals te zien is in de agenda, waarin diverse cursussen zijn gepland. Binnenkort komen daar ook nieuwe korte meditatiecursussen met bepaalde thema's bij.

In deze nieuwsbrief vraag ik aandacht voor de cursus Innerlijke criticus en de gratis lezing over Hoog sensitiviteit. Na de zomer start ik een cursus Helend masseren, dus als je belangstelling hebt, reserveer dan alvast de data.

En als je voor de zomer nog wilt afvallen, dan kun je dat nog tot 21 juni voordelig combineren met de Detox massagekuur.

Ben je nog op zoek naar een leuk last miniute idee voor moederdag? Denk dan eens aan cadeaubonnen voor een lekkere ontspanningsmassage nu met 30 % korting voor € 40,- voor een uur.

Veel leesplezier en tot ziens!
Hartelijke groeten,
Helma Eijck

Innerlijk strijdtoneel

Er worden op de wereld vele kleine en grote oorlogen gevoerd om onder andere macht, geld of geloof. Meestal is het een ver van ons bed gebeuren, maar waar we ons niet van bewust zijn is dat ons innerlijk ook vaak een strijdtoneel is.Probeer maar eens 10 kilo af te vallen. Je gaat letterlijk de strijd aan met je kilo's, maar ook met weerstanden, of een deel van je dat van lekker bourgondisch eten houdt. Wil je afvallen vanwege je gezondheid, omdat je moeder het wil of omdat je in die leuke modieuze kleding wil passen? Allerlei normen en waarden spelen een rol tijdens een dergelijk proces. Als je er niet of onvoldoende in slaagt om je doel te bereiken, staat bij velen een genadeloze "innerlijke criticus" klaar om je te bekritiseren en af te breken. Vaak zijn deze gedachten onbewust, maar ze hebben wel een enorme negatieve kracht. Je kan leren deze kracht aan te boren en om te buigen naar een positieve kracht, zodat hij in plaats van tégen je, vóór je gaat werken.
Lees meer

Agenda
De volgende cursussen/workshops gepland:
  • Hoog sensitiviteit
  • Innerlijke criticus vriend of vijand
  • Helend masseren
  • Pak je dromen uit
Lees meer

Gratis Lezing
Hoog sensitiviteit

Vanwege de grote belangstelling voor dit onderwerp geef ik weer een gratis lezing. Deze keer in Amersfoort bij Meet&Discover aan de Stadsring 2.

Lees meer of zie de flyer

Detox Massagekuur

Een aantal deelnemers hebben de Detox massagekuur al mogen ervaren. Er is een flinke impuls gegeven aan de afvoer van afvalstoffen en als het afgerond is zullen ze een stuk opgefrist zijn. De kuur is te volgen in combinatie met afvallen, maar ook na een narcose, MRI, veelvuldig medicijngebruik, of stress helpt het om afvalstoffen af te voeren en weer lekker in je lijf te komen. De korting geldt nog tot 21 juni.
Lees meer


Cursus Innerlijke Criticus vriend of vijand

De innerlijke criticus wordt geholpen door twee ander delen in onszelf die we ook allemaal kennen: de "Perfectionist" en de "Drijver". Samen proberen ze ons tot ongekende hoogte. Wil je je "innerlijke criticus" onder de loep nemen en de macht van hem en zijn maten zelf in de hand nemen? Lees meer

Moederdag actie

Last minute, tot en met zaterdag verkrijgbaar cadeaubonnen voor moederdag nu € 40, voor een uur en € 20,- voor een half uur.