Zonnegroet juni 2016

Dromen waarmaken
Workshop Pak je dromen uit
Lezing HoogsensitiviteitLieve mensen,

Dromen realiseren
Ruim acht jaar geleden ben ik gestart met mijn bedrijf. Mijn droombeeld was een Engels landhuis met een tropische kas en bordertuin, waar mensen tot rust komen, opladen en kennis opdoen over het leven. In het klein had ik dat waargemaakt in mijn woning aan de Houtvester met een mooi tuinhuis en prachtige bloementuin met vijver. Het leven leidde me helaas andere kanten op, maar ik bleef mijn droom vasthouden. Twee verhuizingen verder ben ik goed geland op de Brinkhorst 24. Schilders zijn druk bezig met de buitenkant van de woning en komende zomer ga ik de binnenboel verder op orde brengen. Mijn tuin met minivijver begint weer een beetje te lijken op mijn oude bloementuin.Dromen van samenwerking
Naast het creëren en vervolmaken van mijn werkplek ben ik ook bezig om te voldoen aan de eisen die zorgverzekeraars stellen. Sinds een half jaar stimuleer ik mijn hersencellen met een hernieuwde opleiding Medische en Psychosociale Basiskennis. Leuk en boeiend en ongelofelijk hoe ingenieus het menselijk lichaam in elkaar zit. Wetenschappers ontdekken steeds meer hoe in het lichaam signalen worden door te geven op microniveau. Natuurgeneeskundigen weten en gebruiken dit al eeuwen, maar het wordt steeds meer aangetoond met onderzoek. Regulier en alternatief zouden hierdoor uiteindelijk meer op één lijn moeten komen. Dat is ook een mooie droom.

Je krijgt deze nieuwsbrief omdat je je hebt aangemeld of cliënt of cursist bent (geweest). Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen kun je je afmelden. Weet je iemand die mogelijk is geïnteresseerd in de nieuwsbrief dan mag je hem doorsturen.

Hartelijke groeten, Helma Eijck

Cursussen na de zomer
Na de zomer starten nieuwe meditatiecursussen met verschillende thema's worden zoals chakra's, gronding en zelfheling. Daarnaast start een massagecursus en een cursus over voeding. De data hiervan volgen nog. Op dit moment is de cursus innerlijke criticus bezig met enthousiaste deelnemers. Wil jij deze inventieve krachtige energie leren kennen dan kan dat begin volgend jaar. In de komende nieuwsbrief volgt meer info over de cursussen.
Agenda
De volgende cursussen/workshops gepland:
  • dromen
  • hoog sensitiviteit
  • helend masseren
Lees meer

Dromen en droomuitleg

"Van voelen en denken naar bewustzijn"
Heb jij ook dromen? Echte levensdromen of enge, rare of voorspellende dromen? Als je bewust bent van je dromen dan kun je acties ondernemen om ze waar te maken. In mijn werk help ik mensen om van voelen en denken naar bewustzijn te komen. Dat doe ik op verschillende manieren en één daarvan is het geven van workshops en cursussen. Lees meer over dromen en droomuitleg.

Workshop "Pak je dromen uit"In de workshop "Pak je dromen uit" ga je ontdekken welke soorten dromen er zijn en wat je dromen hebben te zeggen. Je haalt je onderbewuste boven waardoor je leven verrijkt. Je leert hoe je je eigen dromen kunt interpreteren en een eigen droomboek kunt aanleggen.
Lees meer

Hoogsensitiviteit
In verband met de grote belangstelling heb ik in de zomer weer een lezing gepland. De lezing is deze keer nog gratis en afhankelijk van het aantal deelnemers in Leusden of in Amersfoort. Een volgende keer vraag ik een bijdrage in de kosten van € 7,50 inclusief koffie en thee. Bij voldoende belangstelling geef ik een vervolgworkshop.