Zonnegroet november 2017

Dragen en gedragen worden
Zwangerschapsmassage
Geef een massage cadeau
Helende Massage en rugklachten
Lieve mensen,

In welk tijdperk ben jij opgegroeid? Met de rust, reinheid en regelmaat van dr. Spock, wat betekende dat je op vaste tijden eten kreeg en naar bed moest? Gaf jij je kinderen voeding naar vraag en droeg je ze in een draagdoek? Als je kijkt naar de natuurvolken waar de kinderen worden gedragen tot een jaar of drie en gevoed naar vraag, dan zie je tevreden rustige kinderen die weinig huilen.
Ze voelen zich veilig en geborgen. Dat is belangrijk voor een goede ontwikkeling van een kind. Een gevoel gedragen te worden begint al in de baarmoeder, waar een kind al veel waarneemt. Daarom is het belangrijk dat je als zwangere vrouw lekker in je vel zit. Een zwangerschapsmassage kan hierbij helpen. Ik werk nu met een bodycushion, om zwangere vrouwen het gevoel te geven gedragen te worden, waardoor ze kunnen ontspannen en de last van de zwangerschap even los kunnen laten.

In de agenda vind je de activiteiten voor het begin van 2018. Het jaar start met op 15 januari de Workshop Jaarlegging met Moeder Aarde kaarten, waarin je inzicht krijgt in je dromen, doelen, valkuilen en hulpbronnen voor het komende jaar. Tot die tijd hebben we eerst nog de feestdagen. Ik wens je een goede decembermaand.

Je krijgt deze nieuwsbrief omdat je je hebt opgegeven, of omdat je cliënt of cursist bent geweest. Als je hem niet meer wilt ontvangen kun je je uitschrijven. Als je iemand kent die hem misschien interessant vindt, stuur hem dan door.

Veel leesplezier, hartelijke groeten,
Helma Eijck


Zwangerschapsmassage


Ik heb tijdens mijn zwangerschappen en na mijn bevallingen ervaren hoe belangrijk het is om als kind te zijn gedragen. Nu terugkijkend weet ik dat ik en mijn kinderen veel baat zouden hebben gehad bij Helende Massages. Daarom help ik graag zwangere vrouwen tijdens de zwangerschap en na de bevalling om moeder en kind een goed start te geven. Ik geef de massage op een Bodycushion, wat speciaal geschikt is voor zwangere vrouwen. De massage is tot 1 januari 2018 in de aanbieding van € 60,- voor € 40, - per uur. Ook leuk om cadeau te geven!. Lees meer

Agenda
In het nieuwe jaar zijn de volgende cursussen/workshops gepland:
  • Jaarlegging Moeder Aarde
  • Chakrameditatie
  • Dromen
  • Edelstenen
  • Innerlijke Criticus
Lees meer
Edelsteen van de maand

Apofylliet

"Spirituele geleider"

Apofylliet is een spirituele steen met een hoog watergehalte, waardoor het een goede geleider is van energie. De kleur varieert van helder wit tot groen en geel met een parelmoerglans. Het werkt kalmerend, bevrijdend en is een goede meditatie steen. lees meer

Helende Massage en rugklachten

"Ik heb al jaren last van rugklachten en al heel veel therapieën gevolgd, maar het blijft steeds terugkomen. Waarom zou Helende Massage dan wèl kunnen werken?"Rugklachten zeggen veel over je draagkracht en je draaglast. Fysieke en geestelijke oorzaken hebben hier invloed op. Helende Massage werkt naast op het fysieke lichaam ook op het energetische lichaam en de geest. Dit geeft sneller resultaat dat ook beter wordt vast gehouden. Lees meer over rugklachten of lees de reactie: verwonderd dat helende massages helpen bij rugklachten.


Massage cadeau
December is de maand van de cadeau's. Hoe mooi is het om jezelf of een ander een heerlijke massage cadeau te doen? Een rustpunt in deze drukke laatste maand van het jaar. Of om je op te verheugen in het nieuwe jaar! Een cadeau aan jezelf of een ander geven is nu nog makkelijker omdat je tot 1 januari 2018 drie cadeaubonnen krijgt voor de prijs van twee. Dus je betaalt € 40,- voor een uur massage in plaats van € 60,-.