Zonnegroet juni 2018

Winnaars prijsvraag
Omgaan met verandering
Detox massagekuur

Lieve mensen,

Heb je genoten van het zomerse weer of heb je liever een koeler voorjaar? Het is nog net geen zomer maar het voelt al wel zo met de mooie afgelopen dagen. Toch hebben de meesten van ons nog wel een kleine 2 maanden te gaan voor de vakantie begint.

De nieuwsbrief heeft wat langer op zich laten wachten. Ik ben druk met onder andere een opleiding Train de Trainer bij opleidingsinstituut Atma, waarmee ik me wat meer op cursussen en trainingen wil richten en andere werkzaamheden. In september starten er weer activiteiten. Er start in ieder geval weer een meditatiecursus, een workshop over de werking van edelstenen, zie agenda. Daarnaast is het plan om weer een training over de innerlijke criticus te geven, wie weet bij Atma! Deze data volgen nog in de nieuwsbrief van juli of augustus, dus houdt het in de gaten.

Veel leesplezier, vriendelijke groeten,
Helma Eijck


Nieuwe privacywetgeving
25 mei is de nieuwe privacywetgeving ingegaan. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens en gebruik je mailadres alleen voor het versturen van de nieuwsbrief en om contact op te nemen. Je krijgt deze nieuwsbrief omdat je je in het verleden hebt aangemeld of omdat je cursist of cliënt bent geweest en ik heb gevraagd of je hem wilde ontvangen. Als je hem niet meer wilt ontvangen kun je je eenvoudig afmelden via de link onderaan de nieuwsbrief. Je kunt ook de gegevens aanpassen die bij mij bekend zijn via de update link.

Voor de wijze waarop ik omga met gegevens die nodig zijn voor sessies verwijs ik naar mijn Privacystatement op mijn website.


Winnaars prijsvraag
Naar aanleiding van de prijsvraag: "wanneer heeft Helende Massage geen zin, of werkt het niet", heb ik een aantal antwoorden gehad die in de buurt kwamen van het juiste antwoord.
De gratis Helende Massage is gegaan naar M. Rutting. Haar reactie op de massage: "heerlijk om even gekoesterd en aangeraakt te worden om zo tot mezelf en bij mezelf te komen, fysiek en emotioneel. Even niet denken, alleen ervaren en voelen, even weer helemaal in contact met mijn lijf! De winnares van de edelsteenbehandeling heeft het kunnen ervaren, maar ze wenste niet vermeld te worden.
Het was voor mensen die wat minder bekend zijn met Helende Massage een wat lastiger vraag. Hieronder volgen mijn ervaringen.
?

Werking Helende Massage
Helende massage werkt als:
  • Je open staat voor veranderingen, bewust en onbewust
  • Veranderingen een meerwaarde hebben voor je energetische systeem
  • Er een juiste klik is met - en vertrouwen in - de therapeut
  • Je zelf verantwoordelijkheid neemt voor je gezondheid en je processen
Helende Massage werkt op de energie van een persoon en brengt deze in balans.
Lees meer over hoe Helende Massage werkt en wanneer het niet werkt.

Agenda
In het najaar zijn de volgende cursussen/workshops gepland:
  • Chakrameditatie
  • Werking edelstenen
Data van andere activiteiten volgen later.
Lees meer

Edelsteen van de maand

Stromatoliet
"de oude aarde"


Stromatolieten zijn de oudste fossielen ter wereld, tot wel 3,5 miljard jaar oud. Cyanobacteriën en algen zetten onder anaerobe omstandigheden in vulkanische bronnen en ondiepe zeeën ijzer om, waarbij laagjes kalk werden afgezet. Het is een zeer aardende steen, maar op een zachte rustige manier, alsof Moeder Aarde je een bodem geeft. Lees meer

Last minute detox

Tot 21 juni is de Detox Massagekuur nog in de aanbieding: 4 massages van € 340,- voor € 240,-. Je krijgt 4 massages waarin de lever, de nieren, de buikorganen en de lymfebanen worden meegenomen. In een kort tijdsbestek worden je lichaam en geest gereinigd en ben je helemaal klaar bent voor de zomer. Lees meer en meld je snel aan

Omgaan met verandering
Veel mensen hebben moeite met verandering. Toch is alles voortdurend in beweging, de aarde, de zon, het klimaat, alles wat groeit en bloeit. Onze cellen worden voortdurend vervangen en iedere zeven jaar ben is je lichaam grotendeels vervangen. Als dat niet zou gebeuren zouden we dood gaan en uiteindelijk gebeurt dat ook. Zou dat het zijn wat als een oerangst is ingebakken?

Te veel verandering leidt naar een snelle dood? En toch is ook de dood een verandering, een transformatie. Stilstand is in feite de echte dood. Verandering is inherent aan het leven. Als je weerstand hebt tegen verandering sta je stil. Als je het omarmt ontstaat er beweging. Meditatie kan hierbij helpen.