Zonnegroet augustus 2018

Chakrameditatie
Helende werking Edelstenen
Detox massagekuurLieve mensen,

Ben je uitgerust van de vakantie, of ben je er nog aan toe? Het warme weer was best vermoeiend en ik hoor van veel mensen dat ze niet echt uitgerust zijn. Ook ik had moeite om in de startblokken te komen, vandaar deze keer een snelle korte nieuwsbrief met activiteiten. Met het Hollandse zomertje van nu houden we het hoofd wat koeler.Je krijgt deze nieuwsbrief omdat je je hebt aangemeld of omdat je cursist of cliënt bent (geweest). Als je hem niet meer wilt ontvangen kun je je uitschrijven via de link onderaan de nieuwsbrief.

Ken je iemand die hem mogelijk interessant vindt dan mag je hem doorsturen.

Hartelijke groeten,
Helma Eijck

Chakrameditatie
De gratis kennismaking voor de cursus Chakrameditatie een week is verplaatst naar 5 september. Tijdens de kennismaking kun je proeven wat de cursus te bieden heeft en eventuele groepsgenoten ontmoeten. Dus heb je zin in een geestelijke en emotionele schoonmaak meld je dan aan.

Workshop Edelstenen

24 september is er weer een workshop Edelstenen. Wist je dat je met edelstenen kunt communiceren? Dat klinkt misschien raar, maar als je bedenkt dat er kwartskristallen worden gebruikt in telefoons en computers omdat kwarts een sterke geleider is dan is dat zo gek nog niet. Edelstenen bestaan hoofdzakelijk uit kwarts dus zij hebben deze geleidende eigenschap ook. Afhankelijk van de samenstelling is deze werking anders. dit is ook voelbaar en tijdens de workshop ga je dit ervaren. Lees meer over de toepassingen van edelstenen en de wetenschappelijke achtergronden.
Agenda
In het najaar zijn op dit moment de volgende cursussen/workshops gepland:
  • Chakrameditatie
  • Edelstenen
  • innerlijke criticus
Lees meer


Detox massage kuurHeb je behoefte aan een fysieke en mentale schoonmaak om weer fris en opgeladen door het leven te gaan, gun jezelf dan een detox massagekuur. In 4 behandeling worden je nieren, lever, en spijsverteringsorganen opgeschoond en met een lymfedrainagebehandeling worden afvalstoffen afgevoerd. Tot 21 oktober geldt een aanbieding: 4 massagebehandeling voor € 240,- in plaats van € 340,-

De kuur is geschikt bij vastenkuren, stress, vermoeidheid, ziekte, veel medicijngebruik of bijvoorbeeld na een chemokuur. Lees meer

Innerlijke Criticus

Wie ken hem niet? Onze criticus doet zijn best ons tot grote hoogte te drijven, maar het kan te veel van het goed worden waardoor je leven vermoeiend kan zijn. Wil je hem temmen en zijn kracht positief inzetten dan is de cursus Innerlijke criticus jouw beste vriend. 8 oktober is er een gratis kennismaking. Lees meer.