Lieve mensen,

Als kind was ik al geïnteresseerd in stenen, de aarde, het heelal, de magie van het leven. Op het strand brak ik keien open zodat ik de kristalstructuur kon zien en ik verzamelde stenen vanwege hun mooie kleuren en voorkomen. Edelstenen zijn heel aards en lijken massief en dood, maar niets is minder waar. Stenen bruisen van energie en leven en eigenlijk geldt dat voor alles om ons heen. vaak zien we dit niet meer omdat we worden opgeslokt door de maatschappij van nu met al zijn prikkels en verwachtingen.


Workshop Helende werking van Edelstenen

Dan kan het een heerlijk rustmoment zijn om een stil te staan bij jezelf en in contact te komen met de aarde, je voeten op de grond te voelen en je aandacht bij de edelstenen in je handen. Je zult verrast zijn door wat je kunt ervaren. Vaak weten mensen niet wat ze kunnen voelen, maar door er samen aandacht aan te besteden ervaar je meer dan je denkt. Elke keer als ik een steen vasthoud die ik nog niet ken ben ik verwonderd door wat ik voel, tintelingen, warmte, kou, bruisen.

Ik nodig je uit om maandag 4 februari tijdens de workshop helende werking van edelstenen in het stille oog van de orkaan te stappen en de rondtollende maatschappij even te laten voor wat het is. Laat je verrassen!

Atma Training en Detox

In de volgende nieuwsbrief komt de nieuwe agenda met informatie over de Atma training die ik ga geven. Verder is er al de mogelijkheid je aan te melden voor een Detox Massagekuur.

Je krijgt deze nieuwsbrief omdat je je hebt aangemeld of omdat je cliënt of cursist bent geweest. Als je hem niet meer wilt ontvangen kun je je uitschrijven. Als je iemand kent die hem mogelijk interessant vindt kun je hem doorsturen.

Hartelijke groeten,
Helma Eijck

Detox Massagekuur

Traditioneel is het voorjaar een moment om een detox te doen om afvalstoffen af te voeren. Je kunt dat doen door te vasten of je voeding aan te passen. De detox massagekuur is een serie van 4 massages gericht op de uitscheidings-organen om dit proces te versterken en te begeleiden. Vanaf 21 februari is de massagekuur in de aanbieding van € 340,- voor € 240,- Je kunt nu alvast reserveren. Lees meer

Brazilianiet

Brazilianiet is een glanzende heldere groengele edelsteen. De kristallen zijn klein maar fijn en helpen om blokkades op te heffen en grenzen aan te geven. Het is een spirituele edelsteen die je verbindt met je intuïtie en relaties verbetert. daarnaast is het een goede steen om te gebruiken bij je studie of werk, het verhoogt namelijk je concentratie. Lees meer