Zonnegroet december 2019

Jaarleging Moeder Aarde kaarten
Helende werking Edelstenen
Chakrameditatie
ZorgvergoedingBeste Thom,

Vier je successen

Deze week werd me op een netwerkbijeenkomst van het Eemlands vrouwennetwerk EVON gevraagd op welke successen ik trots ben het afgelopen jaar.

Dat is een mooie vraag voor iedereen om even bij stil te staan. We vieren onze successen te weinig, ook ik! Mijn eerste gedachte ging vooral uit naar het harde werken dat ik heb gedaan, maar toen ik er wat meer over nadacht, realiseerde ik me dat ik veel inzichten heb gekregen dit jaar en dat ik persoonlijk weer ben gegroeid. Ik ben minder oordelend en ben me meer bewust van mijn grenzen en kan deze ook beter aangeven. Ook heb ik ervaren hoe belangrijk een goede balans in mijn werk is dus komend jaar wil ik me meer richten op werken met Voice Dialogue en het geven van cursussen. Ik vind het heel inspirerend om te zien hoe inzichten bij anderen ontstaan en dat geeft energie.

Hoe ziet jouw afgelopen jaar eruit en welke successen kun jij vieren? Successen bestaan niet alleen uit behaalde resultaten, maar ook uit nieuwe inzichten, fouten waar je van leert en twijfels die je overwint. Er is veel meer waar je trots op kunt zijn dan je denkt! Elke kleine stap naar je beoogde doel is een succes. Als je dat erkent wordt je vanzelf veel positiever.

Cursusagenda 2020
Het eerste deel van de cursusagenda is al ingevuld. 6 januari start ik met de Workshop Moeder Aarde, waarin je zowel terugblikt als vooruit kijkt bet behulp van een intuïtieve legging met de Moeder Aarde kaarten van Jamie Sams. Er weer een Workshop Helende werking van edelstenen op 30 januari. De cursus Chakrameditatie start op 22 november met een gratis kennismaking. 

In de volgende nieuwsbrief komt meer informatie over Voice Dialoge en de cursus Innerlijke Criticus.

Belax the Mila way
Verder blijf je je natuurlijk altijd welkom voor behandeling of een heerlijke ontspannende massage. Voor de fun kijk dit filmpje: Belax the Mila way!

Veel leesplezier en fijne feestdagen toegewenst!
Helma Eijck

Je krijgt deze nieuwsbrief omdat je je hebt aangemeld of omdat je cliënt of cursist bent geweest. Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen kun je je uitschrijven. Als je iemand kent die hem mogelijk interessant vindt dan mag je hem doorsturen.


Zorgverzekeraars
Zoals elk jaar passen zorgverzekeraars hun polissen aan het eind van het jaar aan. Overstappen kan gunstig zijn en is mogelijk, wanneer je vóór eind december je huidige zorgverzekering opzegt. Je hebt dan tot eind januari om een nieuwe polis af te sluiten. Als je gebruik maakt van alternatieve geneeswijzen is het goed om na te gaan welke vergoed worden. Dat verschilt namelijk per verzekeraar. Mocht je nog niet besloten hebben dan heb je mogelijk iets aan de volgende informatie.

Hieronder zie je een overzicht van alle verzekeraars.

Wel vergoeding
Mijn behandelingen vallen onder alternatieve geneeswijzen en worden voor zover mij bekend vergoed door de volgende groepen:

CZ, ONVZ, Achmea (Zilveren Kruis vanaf 2 sterren), Menzis, Eno.

Daarnaast zijn er ook vergoedingen bij de Volmachten van Aevitae en collectieven (zoals Zilvereren Kruis 1 ster), check dit wel even bij je verzekeraar. Bij De Friesland en Stad Holland vergoeden de hoogste pakketten alternatieve zorg.

Geen vergoeding
Ik word niet vergoed door de groepen VGZ (inclusief iptiQ),  ASR, DSW (met uitzondering van Stad Holland hoogste pakket), Pro-Life en ‘Zorg en Zekerheid’, Anderzorg, Hema, Interpolis, Just

Lees vooral die kleine lettertjes en voorkom verrassingen. Neem contact op als je nog vragen hebt. Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend. 

Tarieven 2020
Mijn tarieven zijn sinds 2013 niet veranderd en zullen ook in 2020 gelijk blijven. Mijn kosten blijven echter ieder jaar stijgen zoals bij iedereen, dus ik zal me in 2020 wat strakker aan de tijden houden. Op die manier wil ik de sessies betaalbaar houden en ook in balans voor mezelf. Als de bedragen moeilijk zijn op te brengen, neem dan contact op voor de mogelijkheden.
 

Agenda
In het begin van 2020 zijn de volgende cursussen/workshops gepland:
  • Jaarlegging Moeder Aarde
  • Helende werking edelstenen
  • Chakrameditatie
  • Innerlijke Criticus
Lees meer
Edelsteen van de maand
Groene Fluoriet
"hartopener"

Fluoriet

Over oordelen gesproken. Ik had nooit zoveel met Fluoriet en toen ik wat edelstenen overnam van een verkoper wilde ik deze Fluorietbol niet omdat ik er niets mee heb. Degene die hem verkocht zei: "maar iemand anders wel!". Binnen een week was hij verkocht, ik kon nog net een foto maken. Zo zie je maar weer! Ik ervaar Fluoriet als een hartopener vanwege zijn groene kleur en heldere glasachtige schijn. Daardoor werkt hij voor mij te hard, maar groene Fluoriet heeft veel meer eigenschappen.
Lees meer

Jaarlegging Moeder Aarde6 januari start het jaar weer met de workshop Jaarlegging Moeder Aarde Kaarten Jamie Sams. Volg je je doelen vanuit je hoofd met een strakke planning, of laat je je leiden door je intuïtie? Welke stappen ga jij zetten in 2020? Lees meer
 
Workshop Helende werking edelstenen30 januari kun je deelnemen aan de leuke en boeiende workshop over de werking van edelstenen. Je gaat zelf ervaren wat edelstenen voor je kunnen betekenen en je leert mediteren met edelstenen. Het is een leuke workshop om samen met vriendinnen te volgen. Laat je verrassen!

Reacties van cursisten:
“Ik heb nooit geweten dat edelstenen zó verschillend
 kunnen aanvoelen, heel verrassend”

“Ik ervaar een zachte liefdevolle werking van
 deze edelsteen.” (Rozenkwarts)

 “Ik word helemaal blij van
 deze edelstenen.” (Thuliet)


Lees meer
 

Cursus Chakrameditatie
 


22 januari start de cursus chakrameditatie met een gratis kennismaking, gevolgd door 7 avonden waarin je je hoofdchakra's leert schoonmaken en opladen. Je krijgt zelfinzicht, komt in meer harmonie, energie en plezier. Lees meer