Zonnegroet juni 2020

Detox massagekuur
Helende werking Edelstenen

Lieve mensen,Heb je dat nu ook dat je denkt: "wat is het toch druk overal"? Ik was al helemaal gewend aan lege wegen en winkelcentra. Het had wel wat, maar het is toch fijn om weer meer vrijheden te krijgen. Aan de 1,5 meter zal ik echter nooit wennen, het is zo tegen natuurlijk om dierbaren op afstand te houden. Geen knuffels ontvangen als je alleen woont of in een instelling, niet kunt latten of een nieuwe relatie opbouwen en ga zo maar door. Dat gaat dus niet werken in de praktijk.

Gelukkig heb ik een vak waarin ik mensen aanraak en ik ben blij dat ik weer aan de slag ben, binnen 1,5 meter. Ook ben ik weer aan het nadenken over nieuwe workshops en cursussen  met passende thema's in het najaar. Voor de zomer staat een workshop Edelstenen en een aantal meditatie avonden met als thema wat speelt in het hier en nu op de agenda.  

Je krijgt deze nieuwsbrief omdat je je hebt aangemeld, of omdat je cliënt of cursist bent geweest. Indien je hem niet meer wilt ontvangen kun je je uitschrijven. Als je iemand weet die hem ogelijk interessant vind kun je hem doorsturen.

Hartelijke groeten,
Helma Eijck

 

Het oog van de orkaanDeze tijd is erg intensief en er wordt veel gevraagd van onze flexibiliteit, creativiteit en doorzettingsvermogen. Het is ook een hele uitdaging om positief en bij jezelf te blijven met al het nieuws en de turbulentie in de mensen en de maatschappij. Dan is het goed om steeds weer terug te gaan naar de stilte in het oog van de orkaan. De zonnemeditatie is hier een mooi hulpmiddel bij. Als je hem hebt gemist in de vorige nieuwsbrief, je kunt de ingesproken zonnemeditatie met harp downloaden op mijn website.
 

Verlenging aanbieding Detox massagekuur

Omdat deze tijd veel stress kan opleveren die in je systeem blijft hangen is de aanbieding voor de Detox massagekuur verlengd tot 21 juli. Je ontvangt tijdens de kuur 4 massages waarbij de organen en het hele lichaam worden behandeld voor € 240,- in plaats van € 340,-.

Traditioneel vinden Detoxkuren plaats in voorjaar en najaar, maar gezien de bijzondere omstandigheden is het nu ook zinvol om je lichaam en geest op te schonen. In de kuur worden alle organen aangezet om afvalstoffen af te voeren, waardoor je geestelijk en lichamelijk ontspant en meer energie krijgt. Meld je snel aan of lees meer.  
 

Agenda
In de zomer zijn de volgende cursussen/workshops gepland:
  • Workshop edelstenen
  • Meditatie
In het najaar volgt de nieuwe agenda

Lees meer
Edelsteen van de maand

Morganiet


Morganiet is al een keer eerder aan de beurt geweest, maar omdat hij zo bij deze tijd past breng ik hem weer onder de aandacht. Morganiet brengt je bij jezelf in stormachtige tijden. Het helpt je onder andere emotioneel stabiel te blijven bij grote veranderingen en helpt bij stress en stressgerelateerde ziekten. Het voorziet de cellen van zuurstof en helpt bij longziekten, hartkwalen en versterkt de uitscheidende organen. Lees meer
 
Workshop EdelstenenEdelstenen brengen je in contact met je gevoel, je lichaam en in het hier en nu. Als je ze met aandacht vasthoudt en aanraakt kun je ervaren wat ze hebben te bieden. ik werk met een klein groepje zodat we voldoende ruimte hebben. eventueel kan de workshop met , mooi weer buiten plaatsvinden. Iedere deelnemer krijgt een setje van tevoren gereinigde stenen om de werking te ervaren. Lees meer
Meditatie
Wat speelt in het hier en nu

In 3 avonden wordt tijdens de meditatie aandacht besteed aan wat speelt in het hier en nu. Dat kan voor iedere deelnemer verschillend zijn, maar er is altijd een gemene deler in de groep. Er wordt gewerkt met een kleine groep zodat jouw thema goed aan bod kan komen. Lees meer