Zonnegroet maart 2021

Lieve Thom

Heb je je buik vol van Corona en de maatregelen? Is het niet te verteren of ben je verdrietig of zelfs pisnijdig door de regels? We missen denk ik allemaal de natuurlijke gezonde omgang met elkaar, het plezier maken, aanraken, knuffelen. Een mens kan niet zonder aanraking en elkaar.

Gelukkig mag ik nu naast coaching ook weer mijn passie en kunde inzetten om het één en ander recht te strijken, op te schonen en weer lekker te laten doorstromen met mijn handen. Je bent welkom voor een Helende massage of een Detox massagekuur!

Je krijgt deze nieuwsbrief omdat je je hebt aangemeld, of omdat je cliënt of cursist bent (geweest). Als je hem niet meer wilt ontvangen kun je je uitschrijven. Als je iemand kent die hem mogelijk interessant vindt, dan mag je hem doorsturen.

Hartelijke groeten,
Helma Eijck

 

Crocus


Voorjaarsenergie


Het voorjaar dient zich aan, dat merk je aan de langere dagen en de natuur die begint te bruisen van energie. Nu is een mooi moment om lichaam en geest te ontdoen van alle stress en oude dingen die je niet nodig hebt en met frisse nieuwe energie het voorjaar in te gaan.
Je buik er van vol hebben, pisnijdig zijn, iets op je lever hebben, of zwaar op de maag liggen zijn allemaal uitdrukkingen die iets zeggen over de functie van onze organen. Ze hebben een fysiek functie, maar ook een geestelijke en spirituele functie. Als je gefrustreerd en boos bent kan dat zijn weerslag hebben op je gal, lever en nieren. Als je verdrietig bent kan het op je blaas slaan en als je emotioneel of geestelijk veel te verwerken hebt kun je maag en darmklachten krijgen. Moeite om oude dingen los te laten uit zich vaak in obstipatie.

Om al je organen hun werk goed te laten blijven doen is het zinvol om ze eens in de zoveel tijd goed door te laten masseren en de energie weer te laten doorstromen. Dan kunnen ze zowel de fysieke als de geestelijke en emotionele belasting weer goed aan. 

Detox massagekuur

De Detox massagekuur bied ik aan voor € 333,- . Het omvat een intake, adviezen en eventueel aanvullende Bachbloesems en 4 Detox massagebehandelingen gedurende 3-5 weken.:

  • een leverbehandeling, die je lever aanzet tot ontgiften
  • een nierbehandeling om de afvoer van afvalstoffen te bevorderen
  • een buikmassage om de spijsverteringsorganen en uitscheidingsorganen te stimuleren
  • een lymfedrainage om de afvoer te bevorderen
Na de kuur ben je lichamelijk en geestelijk lichter, opgefrist en heb je meer energie. Lees meer
 
Meld je aan

Stilbiet


"Zachte schoonheid"
 
Stilbiet vind ik een heel bijzondere steen. Het verbindt op een zachte manier met schoonheid. Alles lijkt lichter en zuiverder om je heen. Het is een spirituele kalmerende steen die intuïtie en acceptatie bevordert en tevens ontgiftend werkt. Daarbij werkt het bij smaakverlies. Een  mooie steen voor de huidige periode waarin we verkeren.

De kleur varieert van wit en zalmroze naar rood met een parelmoer glans. Aan die glans ontleent het zijn naam : stilbe = glans in het Grieks. Vaak wordt het aangetroffen in combinatie met Apophyliet. Lees meer
Alma Corazon
Alma Corazon
Email