Zonnegroet september 2020

Detox massagekuur
Helende werking Edelstenen
Afstandsbehandeling

Lieve mensen,

Oorlog en vrede

21 september was de internationale dag van de vrede. Dit jaar vierden we, zij het in lockdown, dat we 75 jaar geleden zijn bevrijd. We kunnen ons er geen voorstelling meer van maken hoe het is als de granaten je huis vernielen, je leven op het spel staat en je toekomst onzeker is, zolang leven we hier al in vrede. Mensen hebben behoefte aan veiligheid en zekerheid, een stevige basis. Dan ervaren ze vrede met zichzelf en hun omgeving en dan stroomt het. Corona heeft ons er van bewust gemaakt dat het leven niet maakbaar is en dat we niet alles in de hand hebben. Hoe ga je daar mee om?Er zijn mensen die braaf de richtlijnen volgen en mensen die er moeite mee hebben. De ene is bang om ziek te worden of anderen te besmetten en een ander denkt dat het een eenvoudig griepje is, waar de hele lockdown en de maatregelen niet voor nodig zijn. Onzekerheid is ook een vruchtbare voedingsbodem voor complottheorieën. Het geeft namelijk zekerheid om een schuldige aan te wijzen voor iets dat je niet in de hand hebt. Al die meningen komen steeds meer tegenover elkaar te staan. Mensen worden voor gekkies of complotdenkers  uitgemaakt, of omgekeerd voor niet wakkere schapen, en dat zijn dan nog maar de milde uittingen. Wat bereiken we met dit alles? In ieder geval geen vrede in onszelf en onze omgeving.

Wie bezit de waarheid
Ik zat me de laatste tijd behoorlijk te ergeren aan deze polarisatie en ging met mensen in discussie omdat ik dacht dat de waarheid in het midden lag. Ik heb zelf in het verleden behoorlijk geworsteld met de polariteit in mezelf dus ik vond het pijnlijk die polariteit in mijn omgeving te zien. Voor mezelf was het goed om de tegenpolen in mijzelf in balans te brengen en in het midden uit te komen. Maar is het wel zo dat de waarheid in het midden ligt? Het is mijn waarheid, maar niet de waarheid.

Ik kwam een video tegen van de motiverende spreker Gaur Gopal Das die ik graag met jullie deel. Hij deed me weer realiseren dat iedereen zijn eigen pad bewandelt en dat elke weg iets biedt voor die persoon. Dat gaf mij weer vrede en dat wens ik jullie ook toe.  Think beyond right or wrong, Gaur Gopal Das.

Verder vind je in deze nieuwsbrief weer een aanbieding voor de Detox massagekuur en de afstandsbehandeling. Ik heb ook weer een workshop edelstenen en een cursus chakrameditatie gepland.

Je krijgt deze nieuwsbrief omdat je hebt aangemeld of omdat je cliënt of cursist bent geweest. Als je hem niet meer wilt ontvangen kun je je uitschrijven. 

Ken je iemand die het mogelijk interessant vind dan kun je de nieuwsbrief doorsturen.

Hartelijke groeten,
Helma Eijck


Herfst aanbieding detox massagekuur

21 september was ook het begin van de herfst. Traditioneel een goede periode om de vasten of te detoxen. Maar in deze onrustige tijd is elk moment goed om je lichaam en geest een grote schoonmaakbeurt te geven. De kuur bestaat uit 4 massages waarbij alle organen aan bod komen om te worden schoongemaakt en opgeladen. Je voelt je daarna weer als herboren. Tot 21 november is de massagekuur in de aanbieding van € 340, voor € 240,-. Lees meer


 

Agenda
In het najaar zijn de volgende cursussen/workshops gepland met maximaal 4 deelnemers:
  • Workshop edelstenen
  • Chakrameditatie
Lees meer
 
Workshop edelstenenEdelstenen zijn mooi om te zien, maar ze hebben zoveel meer te bieden. In de workshop kun je ervaren dat een steen je blij, helder, warm of bruisend kan maken, of juist het gevoel kan geven lekker veilig in een cocon te zitten. Laat je verrassen! Lees meer
 

ChakrameditatieIn de cursus chakra meditatie leer je de 7 hoofdchakra's schoonmaken en opladen, waardoor je goed bij jezelf komt en weer plezier en energie krijgt. Laat de wereld even doordraaien en kom lekker bij jezelf. Lees meer
 


AfstandsbehandelingTijdens de lockdown heb ik afstandsbehandelingen gegeven die erg in de smaak zijn gevallen zowel bij mijn cliënten als bij mezelf. Het is verrijkend om  te doen, omdat ik me in alle rust kan afstemmen op mijn cliënt en andere inzichten krijg dan bij een fysieke behandeling. Dit geeft een mooie aanvulling op de massages en coaching die ik geef. Lees een klant reactie.

De afstandsbehandeling is los af te nemen, in een serie van 4 en als onderdeel van een natuurgeneeskundig traject. Lees meer bij energetische behandelingen op afstand en reading.