Reacties van klanten

“Ik was op zoek naar iemand in de buurt die na liposuctie een lymfdrainage massage deed. Dit was best lastig te zoeken. Uiteindelijk ben ik bij Alma Corazon terecht gekomen en na een aantal behandelingen werden mijn benen steeds soepeler en had ik steeds minder vocht. Ik ben zeer tevreden over de behandelingen.”

Groet Sam april 2022

“Jaren geleden heb ik Helma leren kennen via een bijeenkomst die zij georganiseerd had over hoogsensitiviteit bij kinderen. Toen had zij al veel indruk op mij gemaakt door de scherpe waarnemingen die zij bij verschillende mensen deed, zo ook bij mij. Zij wist dingen die zij eigenlijk niet kon weten.
Toen ik in april 2021 onverwacht de diagnose kanker kreeg, moest ik sterk aan haar denken en heb ik een afspraak gemaakt om te zien wat zij voor mij kon betekenen, naast de reguliere behandeling die ik ontvang. Helma heeft mij behandeld met energetische therapie, massage en Inner Voice Dialogue. Hierdoor kon ik vastzittende emoties loslaten, beter ontspannen en ben ik tot nieuwe inzichten gekomen. Al met al heb ik veel baat bij de behandeling bij Alma Corazon gehad en ik kan het iedereen aanraden die een moeilijke tijd doormaakt.”

Saskia november 2021

“Ik had ineens pijn in mijn linkerarm en door de afstand was het niet mogelijk om een fysieke behandeling van Helma te krijgen. We besloten een afstandsbehandeling te doen. De dagen erna voelde ik me rustiger, meer bij mezelf en kon ik krachtiger en liefdevoller communiceren naar anderen. Ook was de pijn in mijn arm een stuk minder. In de dagen erna verdween die helemaal. Ik ben altijd verbaasd en ontroerd als ik zo’n grote verandering in mezelf voel. Dat had ik ook niet verwacht bij een afstandsbehandeling. Daarna denk ik dan: had ik dat maar eerder gedaan…en dan kan ik me echt een beetje schuldig voelen naar mezelf, sorry lichaam en geest. De afstandsbehandeling is net zo krachtig en effectief als een gewone behandeling. Alleen had ik Helma haar helende handen niet op me, maar dat is dan ook het enige jammere van een afstandsbehandeling. Dankjewel Helma, ik kan weer in alle rust verder op mijn pad.”

Diane Hoefsloot september 2020

“Ik denk dat het al weer een jaar of 5 geleden is dat ik voor de eerste keer bij Helma kwam. Een bezoekje aan Helma is zeker de moeite waard. Ik kom er voor een Healing massage, Detox massage en heb ook een paar voice dialogue sessies met haar gedaan. Ik loop altijd tevreden de deur uit en merk dat mijn lijf weer in balans is, pijntjes verdwijnen of dat ik een interessant inzicht krijg waar ik daadwerkelijk in de praktijk wat mee kan. Helma is altijd vol aandacht en is open en eerlijk in haar benadering. Ze neemt echt de tijd voor me en kan goed luisteren. Al met al…. ga een keer langs en ervaar het zelf.”

Marieke maart 2020

“Als je lijf en/ of hoofd behoefte heeft aan ‘ontknoping’ aarzel dan niet en maak gebruik van de gaven van Helma. Je doet je zelf tekort als je geen afspraak maakt. Dit durf ik te zeggen nadat ik via via bij Helma terecht ben gekomen. Middels helende massage en later voice dialogue, ben ik niet alleen beter in mijn vel komen te zitten. Ook heb ik veel inzicht over mijzelf gekregen wat maakt dat ik me sterker voel en met mijn beide voeten stevig op de grond sta. Helma zelf is authentiek, integer, oprecht, direct en zeer (des)kundig op vele terreinen. Niks geen poespas er omheen, gedraai, zweverigheid, maar recht op het doel af en resultaatgericht. Vanzelfsprekend rekening houdend met het tempo dat de hulpvrager aan kan. Want het beste resultaat ontstaat alleen als je samen aan de slag gaat!”

Anneke, augustus 2018

“Ik kwam bij Helma vanwege rugpijnen waardoor ik nauwelijks meer sliep. De diagnose was hernia’s, gescheurde tussenwervels en artrose. De pijnen bleven bestaan ondanks diverse behandelingen in het reguliere circuit. Ik wilde weer normaal functioneren in het dagelijks leven (normaal slapen en pijnvermindering). Na vijf à zes Helende Massages slaap ik weer goed, functioneer ik weer prima in mijn dagelijkse bestaan en ben ik af en toe weer aan het sporten (tennis, zwemmen). Ik was verwonderd dat de behandelingen hielpen. Ik ben vrij nuchter en beschouwde mijzelf niet als het type dat in het alternatieve circuit zou slagen. Aan de andere kant was ik zo radeloos, dat ik alles – met open mind- aangreep. Ik ben blij dat ik dat heb gedaan. Ik ben meer in energiebanen gaan geloven, maar denk tevens dat dit af en toe ‘onderhouden’ moet worden.”

Floris, november 2017

“Ik vond Helma via internet omdat ik letterlijk op zoek was naar iemand die me kon helpen weer te helen.
Ik zat in een enorme huwelijkscrisis, verder aangewakkerd door een verliefdheid. Ik was letterlijk mezelf kwijtgeraakt.
Toch koos ik bewust voor mijn huwelijk, om samen sterker te worden. Maar daarvoor moest ik eerst terug naar mezelf, echt diep van binnen. Mijn basis, het kind in mij, mijn kracht heb ik weer gevonden door de helende massages en voice dialogue sessies. Helma is een integere krachtige vrouw, met de juiste handen. Daar bij haar zijn zaadjes geplant die er voor hebben gezorgd dat ik uiteindelijk grote beslissingen en keuzes voor mezelf heb gemaakt. Ik heb mijn baan in de zorg opgezegd, zet mezelf vooral op de eerste plaats en ben weer gelukkig omdat ik ben geheeld. Ik heb erg veel aan Helma gehad.”

Esther, Amersfoort April 2017

“Ik ben vorig jaar bij Helma terecht gekomen via een collega. Zij had goede ervaringen en ik dacht we gaan het proberen. Ik ben voor mijn zoontje Max geweest toen 3 jaar en nu 4 jaar. Max is een heel gevoelig jongetje en is/was snel boos. Hij werd vaak boos om niets en gooide met dingen en schreeuwde vaak. Ik ben er achter gekomen dat Max strong willed is. Al de eerste keer bij Helma na een simpele aanraking is er al wat veranderd. Max laat namelijk nooit zo maar iemand aan hem zitten dus dat moest opgebouwd worden. Maar uiteindelijk laat hij zich van top tot teen masseren door haar. Door de behandeling is Max zo veranderd, echt een ander kind, ik vind het echt een wonder. Hij is veel rustiger minder snel boos en en veel vrolijker. Ook zijn gedrag naar anderen is heel erg verbeterd hij kon opeens samen spelen met zijn zus of andere kinderen en hij maakt grapjes en communiceert veel beter naar andere mensen. Ik ben heel blij dat ik bij haar terecht ben gekomen en ben haar heel dankbaar.”

Tamara Februari 2017

“Ik ben bij je terecht gekomen omdat ik mijn zoon zo graag wilde helpen. Hij had een dwangneurose en ik ben overal met hem geweest. We wilden ook graag een edelsteen en die heb je ook gevonden; voor hem, zijn broer, mijn man en voor mezelf. Aangezien ik zelf op standje overleven/doorgaan stond ben ik ook door jou behandeld met helende massages. En ook nog voice dialoque. Maar dat vond ik erg lastig. Mij zelf zien. Ik heb uiteindelijk ook geen vervolg afspraken meer gemaakt omdat ik het gevoel had dat ik niet verder kwam en er kwam een drukke tijd aan met extra behandelingen voor mijn zoon en werk. Dat ik het niet meer kon, vond ik niet belangrijk, als mijn zoon maar beter werd. Dat was het belangrijkste voor mij.

Nu achteraf kijkend denk ik dat ik door de helende massages heb kunnen blijven functioneren. Anders was ik voor de vakantie al ingeklapt. En toch heb ik stiekem (door voice dialoque) veel meer inzicht/acceptatie over mezelf gekregen. Maar dat heb ik toen zeker niet genoeg beseft.

En wat ook zo mooi is dat toen mijn man bij jou geweest was, er ook bij hem heel veel in gang is gezet. Maar dat ging langzaam dus dat besef je niet meteen als je bij jou bent. Je had het bij mijn man steeds over dat hij woede had en hij begreep dat op dat moment totaal niet. Later zei nog iemand hetzelfde en na veel maanden piekeren/puzzelen durft hij de stap te nemen om echt voor zichzelf te kiezen en qua werk te veranderen. Super.
Hij draagt ook regelmatig je edelsteen.

Dus wat voor ons onze conclusie over jouw behandelingen is dat wij veel later merkten wat het voor ons betekend had. Voor jou zou het fijner zijn als wij klanten het meteen merken en weer “genezen” de deur uitlopen. (Dat was wat wij ook zo gehoopt hadden toen voor mijn zoon). Maar ja zo werkt dat nu eenmaal niet hè.

Fijn dat we dit nog konden berichten. We willen je nog heel veel succes met je praktijk toewensen en heel veel geluk en gezondheid. Hartelijke groeten van ons allemaal.”

Marije maart 2016

“Helma is een uitstekende masseur en therapeut met een indrukwekkende staat van dienst. Ze ziet welke verandering mogelijk is en werkt daar doelgericht naar toe. Ze stopt wanneer het resultaat is bereikt. Het effect van de massages heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik ervaar nu meer energie, plezier en grip op mijn leven. Ook mensen in mijn omgeving valt het op dat ik veranderd ben. Ze vinden dat ik spontaner, flexibeler en zelfverzekerder ben geworden. Ik ben een leuker mens geworden: vrolijk en energiek. Helma weet moeiteloos de kern te vinden. Ze is empathisch en geduldig ten aanzien van het persoonlijke proces en doortastend wanneer het nodig is. Het effect van haar massages is krachtig en onomkeerbaar. Van harte aanbevolen!”

Steffie augustus 2016

“Ik ben bij Alma Corazon terecht gekomen met klachten zoals oververmoeidheid, spanning en piekeren. Helma heeft mij direct het vertrouwen gegeven dat ik hier goed mee geholpen kon worden. Ik heb een combinatie van helende massages en voice dialogue gehad, in totaal 6 behandelingen binnen 3 maanden. Ik ben veel minder gespannen dan voorheen en ik heb veel meer inzicht en grip op mijn emoties. Waar ik het meest van onder de indruk ben, is de snelheid waarmee ik mij beter ben gaan voelen! Ik ben Helma daar erg dankbaar voor.”

Karen maart 2016

“Ik heb de Helende massages als zeer effectief ervaren. Helma is fijn om mee te praten en gedachten op een rijtje te krijgen. Met voice dialogue leerde ik mijn eigenschappen inzien en er mee om te gaan. Helma is niet zweverig maar staat met beide voeten op de grond. Ze is duidelijk en heeft openheid. Niets is haar vreemd, waardoor je je op je gemak voelt.”

Inge maart 2013

“Na enige tijd last te hebben gehad van hormoonveranderingen (erg chagrijnig een aantal dagen in de maand, langdurige menstruatie en buikpijn) ben ik naar Helma gegaan voor een hormoonbehandeling. Dit heeft mij heel goed geholpen. Ik heb zeker een paar maanden helemaal geen klachten meer heb gehad. Bedankt!”

Jenny, februari 2014

“Onze dochter Izabella van net 3 jaar kon heel veel huilen en was vaak gefrustreerd.
Ze zat niet lekker in haar velletje, eigenlijk al vanaf net na de geboorte. Na enige twijfel zijn we op zoek gegaan op internet naar hulp. Hier kwamen we Helma’s site tegen die ons erg aansprak. We hebben we een email gestuurd in het weekend en maandagmorgen belde ze ons netjes terug. We konden een afspraak maken op korte termijn. Mijn man en ik gingen samen met Izabella naar Helma toe. Onze eerste afspraak was een bijzondere ervaring, waarbij Helma via mijn man dingen vanuit de familie kon voelen, waar we later ook echt mee aan de slag konden met de familie samen.
Helma leerde ons ook Izabella aan te leren dat ze een zonnetje heeft in haar buik.
Dit was voor ons best lastig, maar na enige tijd doorzetten werd het zonnetje een begrip in het hele gezin! Bij de tweede en derde afspraak werd ons duidelijk dat Izabella best wel bang is en moeite heeft met andermans verdriet. Helma heeft samen met Izabella dit probleem aangepakt.
De laatste afspraak was een controle en een intensievere uitleg over het zonnetje en wat ze er allemaal mee kan!
Conclusie: al na de eerste afspraak merkten we verbetering, na de tweede afspraak zei ze ineens uit het niets; mama ik ben zo blij…dit was heel ontroerend, wij waren altijd een meisje gewend dat niet lekker in haar velletje zat.
Het zonnetje laat haar eigen ik zien en wat ze er allemaal mee kan. Helma bedankt!!
Het was een bijzondere ervaring die ons ontzettend heeft geholpen.”

Debby, december 2013

“Sinds april 2013 weet ik dat ik lymfklier kanker heb (inmiddels had).
Op aanraden van een vriendin ben ik naar Helma gegaan. Zij heeft me behandeld met helende massages.
Hierdoor werden niet alleen de chemo kuren veel dragelijker, ik weet zeker dat haar behandelingen
een substantiële bijdrage hebben geleverd aan de spoedige genezing.”

Jan van Setten, september 2013

“Helma heeft de gave om vanuit alle rust en veiligheid de zere plekjes te zien en ze zachtjes aan te raken. De inzichten volgen dan op eigen tempo.”

Esther, maart 2013

“Een aantal keer heb ik bij Helma een voice dialogue sessie gehad waarin verschillende situaties aan de orde kwamen. Het heeft heel goed geholpen om bijvoorbeeld een keuze te maken voor wel of niet nog een kind. In andere gevallen kon ik dingen veel beter plaatsen en mezelf beter begrijpen door verschillende delen van mezelf aan het woord te laten. Dat geeft rust en dat is heel fijn. Ik kan het iedereen aanraden.”

Ilse, januari 2013

“Ik heb gescheurde kruisbanden in mijn linkerknie en ik draag een brace om mijn knie te beschermen als ik actief ben. Tijdens mijn verhuizing heb ik mijn knie toch verdraaid tijdens het sjouwen en hij was dik en pijnlijk en ik kon moeilijk lopen. Na een korte behandeling van Helma liep ik alweer beter en na een week was de pijn van de verdraaiing verdwenen.”

Orlanda, januari 2013

“Ik heb massagebehandelingen gehad en ben daar heel erg mee opgeschoten. Het gaf me ruimte en rust in mijn lichaam. Binnen een paar keer was er al resultaat. ”

Meri Barends, december 2013

“Ik ben zeer positief over de meditatieavonden bij Helma. Ze begeleidt de meditaties heel beeldend en met respect, wat me elke avond weer nieuwe inzichten opleverde. Ook heb ik enkele Voice Dialogue sessies bij Helma gehad. Dit was nieuw voor me en ik was zeer verbaasd over de kracht en inzichten die d.m.v. voice dialogue naar boven komen. Ondanks dat deze methode nieuw voor me was, voelde ik me heel veilig en snel vertrouwd met deze vorm van werken. Het heeft me veel gebracht.”

E. van der Scheer, Leusden, maart 2012

“Tijdens mijn zwangerschap heb ik begeleiding gehad van Helma. Ik voelde me soms onzeker en ik had twijfels over mezelf. Door middel van helende massages en Voice Dialogue sessies heb ik meer rust gevonden en kon ik mezelf en mijn ongeboren kind beter accepteren. Mijn kind was aan het einde van de zwangerschap nog meer welkom dan aan het begin. ”

Brenda, juni 2012

“Uitgebreide reactie over ervaringen met Helende Massage en Voice Dialogue bij fibromyalgie,”

Anke, Leusden, december 2011

“Ik had last van het Carpale Tunnelsyndroom en dat was na paar behandelingen bij Helma al genezen! Aangezien ik het niet zag zitten om geopereerd te worden aan mijn pols/handen, ben ik bij Helma terecht gekomen. Na 2 maal een ‘helende massage’ was de meeste pijn al verdwenen! Wat een bijzondere massage van Top tot Teen. Vervolgens nog 2 sessies Voice Dialogue. Dit is echt een hele bijzondere ervaring. Ik kreeg allerlei inzichten over mijzelf die ik nog niet duidelijk voor mijzelf had. Veel puzzelstukjes vielen op hun plek. Heel interessant om op deze manier inzichten op vragen te krijgen.”

Inge, Alphen a/d Rijn, juni 2011

“Dankzij mijn sessies bij Helma heb ik een moeilijke periode kunnen afsluiten, heb ik mezelf gevonden en kan ik weer bewust genieten van het leven.
Ik ben mezelf tegengekomen, heb mezelf heel goed leren kennen en heb eindelijk al mijn verdriet los kunnen laten. Ik voel me sterker dan ooit!
De massages zijn magisch, je merkt echt resultaat ervan. Ik heb al mijn fases doorlopen daardoor en door alles te herbeleven en in gesprek te gaan met mezelf heb ik alles een plekje kunnen geven. Ik voel me echt fantastisch en ben ontzettend blij dat Helma op mijn pad is gekomen. Wat zou ik mezelf tekort gedaan hebben als ik daar niet was geweest. Dan zou ik nog steeds zo in de war zijn, mezelf steeds kwijtraken in de verkeerde dingen. Niet openstaan voor mensen om me heen.
Mocht je er zelf niet meer uitkomen zou ik toch eens bij Helma aankloppen, mij heeft ze enorm goed geholpen!!
Ik volg bij haar nu ook een meditatiecursus om de rust vast te houden en lekker dicht bij mezelf te kunnen blijven.”

Jessica, Leusden mei 2011

“Helma geeft op verschillende vlakken in mijn persoonlijke leven bijzondere ondersteuning, of het nu is bij zelf leren masseren, gemasseerd worden, of mediteren in een groep. Ik vind het speciaal dat ze heel goed kan afstemmen op de situatie in het hier-en-nu. Hier kan ik nog veel van leren.”

Kyra, Leusden April, 2011

“De massages bij Helma bleken steeds een manier om weer dichter bij mezelf te komen, in een periode met vermoeidheid en rugklachten. Met respect en liefde stemde Helma zich iedere keer af op mij. Op die manier sloten de massages goed aan en was er binnen mijn grenzen gelegenheid om voeling te krijgen, op diverse niveaus, met thema’s die voor mij speelden. Na afloop voelde ik me omhuld en had ik het gevoel een stukje ontvangen te hebben dat ik in mijn kinderjaren gemist heb. De massages hebben op die manier bijgedragen aan een stukje heling.”

Monique, Amersfoort

“Een intens diepe ontspanning – van top tot teen.”

Martin, Arnhem

“Bedankt voor alle heerlijke massages het afgelopen jaar! Ik hoop dat de rest van de wereld ook ontdekt hoe lekker het is.”

Daniëla, Leusden

“De massages waren heerlijk ontspannend. Het bijzondere is dat ik daardoor ook heel snel van m’n opgezette knieën, waar veel vocht inzat, af ben gekomen.”

Marien

“De eerste reacties over de uitwerking van de massages kwamen van buitenaf. Ik kwam sterker over en stond meer met beide benen op de grond. De massages waren precies datgeen dat ik nodig had om de regie weer over mijn eigen leven te krijgen. Bedankt voor deze mooie ervaringen.”

Marieke

“Ik vond de massages fijn. Ik werd er lekker warm van als we het zonnetje deden. Alleen mijn hoofd werd niet warm, maar dat is ook logisch want anders werd ik helemaal rood. De rode steen vond ik het mooist. Wat ik ook leuk vond was dat ik zelf ook een steentje mee naar huis mocht nemen.”

Thom, 6 jaar

“Helma kan snel de vinger op de zere plek leggen en daar beweging in brengen. Natuurlijk moet je daarna ook zelf aan de slag ermee. Ze voelt goed aan wat je nodig hebt en zal niets forceren. Ik ben erg te spreken over haar behandelingen. Haar werkruimte is een heerlijke houten blokhut waar ik me altijd welkom voel. Ik kan haar behandeling iedereen aanraden die klachten heeft.”

Irene, Kortenhoef, december 2010

“In het kader van mijn opleiding Life Coaching heb ik 4 leersessies bij Helma gevolgd. Ik heb juist voor Alma praktijk gekozen omdat de filosofie en het specifieke aanbod helemaal aansluit bij mij als coachee en als coach. Wat mij in de sessies het meest geraakt heeft, is de ervaring dat je ook met een ziel die niet meer op aarde is een moment van coaching kan hebben.”

Petra, Amsterdam, januari 2010

“Lieve Helma, allereerst wil ik je met zo veel liefde en licht om armen, bedanken voor wat je voor mij, mijn dochter en ons gezin heb gedaan. Tijdens een Spirituele beurs in de Drietand te Amersfoort kwam ik bij jou terecht met de darmproblemen van mijn ongeboren dochter. Jij hebt ons toen geholpen onze energie weer terug te krijgen en te laten stromen en de energie met mijn moeder te scheiden, waardoor er weer ruimte en licht voor me zelf ontstond, via een mooi ritueel met kaarsen en lichtbal in mijn buik. Ik ben verder gegaan met de kaarsen en de energie in mijn buik en voelde dat het zo goed met ons ging. Ik voelde me sterker, ook naar mijn moeder toe en toen ik 3 weken later naar het ziekenhuis ging voor een echo was iedereen daar verbaasd over het feit dat er NIKS meer te zien was. Haar darm functioneert weer normaal. De kinderartsen en verloskundigen waren zeer verbaasd, omdat het er toch echt naar uit zag dat ze meteen geopereerd moest worden als ze was geboren. Ik wilde je dit vertellen om te laten zien hoe mooi en bijzonder jij bent. Ik brand veel kaarsen voor jou en je gezin en de mensen die jij lief hebt om jullie liefde toe te sturen en vooral heel veel dankbaarheid, dank je wel mooie vrouw, moeder. Woorden kunnen niet uitleggen hoe dankbaar ik ben dus leg ik mijn gevoel in het branden van een kaars.”

Leonie, Amersfoort, maart 2010

“Ik ben ondertussen bevallen en de bevalling ging heel goed en snel en toen ze er uit kwam poepte ze meteen!!! Om te laten zien dat alles er was en werkte :). Woh wat een opluchting en meteen moest ik aan jou denken, ben je zo dankbaar voor je samenwerking en steun. Ook de dagen erna bleef het goed gaan dus ze hoefde niet naar het ziekenhuis en daar waren we zo blij om. Ze is prachtig mooi onze nieuwe koningin met een bos vol zwart haar en grote donkere ogen. En ik wil zeker op de hoogte blijven van wat je allemaal uitspookt!! Wie weet kom ik ook een workshop volgen als alles een beetje rustig is hier. Nogmaals bedankt voor alles. Ik wens je alle liefde en licht toe en wie weet weer tot gauw, liefs”

Leonie, Amersfoort, mei 2010

“Naast de warme en open manier van ontvangen en begeleiden die Helma heeft, is er ook de kwaliteit van de behandeling. Heb absoluut iets gehad aan deze sessies. Voelde ook heel natuurlijk. De werkwijze die Helma hanteert vind ik erg prettig. Verder is de werkruimte groot en licht en geeft het hout een extra warm gevoel. Kortom een erg goede en zinvolle behandeling waar ik zeker in mijn vriendenkring over zal praten.”

Richard, Apeldoorn, 2010

“Depressief, Burn-out Na overspannen te zijn geworden en vervolgens het overlijden van mijn geliefde oma mee te maken, kwam ik in een depressie terecht. Ik kreeg antidepressiva voorgeschreven en volgde sessies bij een psychologe. Na 2 maanden begon de medicatie aan te slaan. Ik kwam er achter dat ik te veel hooi op mijn vork had genomen. En nog belangrijker, alle druk, stress, en traumatische/vervelende ervaringen, deed ik af met “ach, kom, niet zeuren er zijn altijd mensen die het zwaarder hebben”. Bij mijzelf te rade gaan hoe ik er zelf onder was, was er dus niet bij. Gewoon doorgaan was eigenlijk, de aard van het beestje. Na jaren en jaren zo geleefd te hebben en broodroof te hebben gepleegd op mijn lichaam, was de koek nu wel op. Na deze conclusie, was de volgende fase het veranderen van mijn gewoontes en instelling, zoals op tijd rust nemen, omgaan met zorgen, omgaan met conflicten en andere vervelende situaties. Langzaam aan was de lijn stijgende, maar ik miste nog iets in de behandeling. Na een korte speuractie op het internet, kwam ik op de website van Helma terecht. Na de stoute schoenen aangetrokken te hebben, heb ik een afspraak gemaakt. Achteraf was deze combinatie van Helende Massage en coaching, precies datgene wat de overige behandelingen complementeerde en aanvulde.
In deze behandelingen, heb ik nog dieper in kunnen gaan op de oorzaken van mijn ziekte. De confrontatie met mijn deelpersoonlijkheden, via Voice Dialogue, en het werken daarmee, heeft mijn ogen geopend en veel vooruitgang gebracht. Het ontstaan van de “aard van het beestje” is voor mij hierdoor veel duidelijker geworden. Daarbij heb ik geleerd om echte innerlijke rust te vinden, wat mij voor mijn ziekte absoluut onbekend was. Door die inzichten heb ik er ook wat mee kunnen doen en heb ik de ware les van mijn ziekte, mogen leren. Hoe donker en triest mijn ziekte ook was, achteraf ben ik blij en dankbaar, dat ik de les heb mogen leren. Mijn levensvreugde en intensiteit zijn er zeker beter op geworden. Helma bedankt!”

Danny, Leusden 2009

“In hele spannende tijden voor mij, toen het leek of mijn familie en vrienden me niet snapten of konden helpen, heb ik een enorme steun bij Helma gevonden. Door middel van gesprekken en healende massages heb ik meer inzicht in mijzelf gekregen. Het is nu makkelijker voor mij om te snappen waar mijn rugklachten vandaan komen, makkelijker met stress om te gaan en het verleden los te laten. Helma is voor mij een mentale steun, ze heeft altijd een oplossing voor mijn vragen.”

Baducu, Haarlem 2009

Ik zeg altijd maar, de een gaat op skivakantie en ik onderga/doorsta bij Helma een half leven, wat mij bevrijd van alle negatieve energieën die me belemmeren het leven te leiden dat ik wil leiden en waar ik recht op heb. Helma doet haar behandeling bij iedereen anders. Bij mij zat ze al heel snel in het ‘ijle’ gebied zoals ze zelf omschrijft. Ik hoef geen massage bij haar, ze heeft meteen kontakt met hetgeen ze doorkrijgt. Ik krijg inzicht in hoe het universum werkt en hoe je dingen beter via healings kan genezen, omdat ze dan ook daadwerkelijk ‘weg’ van je zijn en je je vrij kan voelen. Ze zullen ook nooit meer terug komen. Helma is geen ’toverstafje’. Je moet er zelf heel hard aan werken, om tot volledige genezing te komen. Maar zij helpt je om je door je healingproces heen te komen. En ik kan niet anders zeggen dan dat ze heel goed doet. Ik ben met ‘zevenmijlslaarzen’ door mijn oude leven gegaan om alles op te schonen en zij heeft me daarbij gigantisch goed geholpen. Dank je voor alles, heel veel liefs,”

Medi, 2009

Wijzigingsdatum | 1-10-2023 17:30