Tarieven

Op deze pagina vind je mijn tarieven.

Effectieve kortdurende trajecten

Vanwege mijn holistische aanpak van lichaam, geest en energie zijn mijn trajecten kort en effectief. De meeste cliënten hebben in 3-6 sessies een duidelijke verbetering, of herstel van hun klachten.

Sessies kunnen los worden afgenomen of in een pakket. De pakketten bestaan uit een serie behandelingen voor specifieke vragen. Pakketten zijn voordeliger of uitgebreider dan losse sessies.

Traject afstandsbehandelingen en online coaching

In verband met de maatregelen rond Corona, bied ik op dit moment een traject van 4 afstandsbehandelingen aan voor € 230,- inclusief gesprekken en Bachbloesems. Neem contact op voor meer informatie.

Helma Eijck

Pakketten

De detox massagekuur reinigt organen, lichaam en geest waarna je je energieker voelt. De kuur bestaat uit een intake, 4 behandelingen, tips en Bachbloesems voor € 330,-. Start van de massagekuur en data gaan in overleg.

Tarieven sessies (inclusief BTW)

Vergoeding

Ik ben een BATC therapeut. Diverse verzekeraars vergoeden deels of geheel de behandeling vanuit de aanvullende verzekering. Als je verzekeraar er niet bij staat, of mijn consulten niet vergoedt neem dan contact met me op voor de mogelijkheden. De consulten tellen niet mee voor het eigen risico.

Vergoeding kan soms plaatsvinden via werkgever of PGB. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden kosten af te trekken als zelfstandige (coaching) of als je boven een bepaalde drempel komt met je zorgkosten. Wil je meer weten? Bel of mail me gerust.

Logo BATC
BATC beroepsregistratienr: BR-01294
AGB Zorgverlenerscode: 90-039367
AGB Praktijkcode: 90-017827
Klacht- en Tuchtrechtnummer: KB 0907.0714
Logo CPION
Wijzigingsdatum | 27-03-2021 10:00