Tarieven

Op deze pagina vind je mijn tarieven.

Effectieve kortdurende trajecten

Vanwege mijn holistische aanpak van lichaam, geest en energie zijn mijn trajecten kort en effectief. De meeste cliënten hebben in 3-6 sessies een duidelijke verbetering, of herstel van hun klachten.

Sessies kunnen los worden afgenomen of in een pakket. De pakketten bestaan uit een serie behandelingen voor specifieke vragen. Pakketten zijn voordeliger of uitgebreider dan losse sessies.

Traject afstandsbehandelingen en online coaching

In verband met de maatregelen rond Corona, bied ik op dit moment een traject van 4 afstandsbehandelingen aan voor € 230,- inclusief gesprekken en Bachbloesems. Neem contact op voor meer informatie.

Helma Eijck

Pakketten

De detox massagekuur reinigt organen, lichaam en geest waarna je je energieker voelt. De kuur bestaat uit een intake, 4 behandelingen, tips en Bachbloesems voor € 333,-. Start van de massagekuur en data gaan in overleg.
Helende Massage voor herstel van lichte tot matige klachten. Je voelt je lichamelijk en geestelijk beter in je vel en hebt meer energie. Bestaande uit een intake en 3 Helende Massages van 85 minuten voor € 300.
Combinatiepakket van Voice Dialogue en Helende Massage voor herstel en inzicht bij matige tot ernstige of chronische klachten. Je voelt je lichamelijk en geestelijk beter in je vel, hebt meer energie en inzicht in de herkomst van je klachten. Bestaande uit een intake, 3 Helende Massages van 85 minuten en 2 sessies Voice Dialogue van 90 minuten voor € 555.
Vervolgpakket na Herstel en Inzicht voor verdieping, groei en preventie. Je krijgt handvatten om de regie over je leven te krijgen in harmonie met jezelf en je omgeving. Bestaande uit 1 Voice Dialogue van 90 minuten en 2 Helende Massages 85 minuten voor € 300.
Pakket Helende Massage of Healing voor kinderen tot 12 jaar bestaande uit een intake en 3 Helende Massages of Healingen van 50 minuten voor € 222. Speciaal tarief voor 2 kinderen: intake en 2×3 sessies voor € 400.

Tarieven sessies (inclusief BTW)

Rittenkaarten voor preventie en onderhoud

Als je na herstel je lichaam en geest wil onderhouden kun je een rittenkaart Oase of Paradijs (Helende Massage) nemen.
De rittenkaart is:

  • alleen aan te schaffen na afname van een pakket of minimaal 3 losse sessies à € 85,-
  • contant of per pin in één keer te voldoen
  • één jaar geldig
  • niet overdraagbaar
  • Oase: 5-rittenkaart € 340,- (5 x 55 minuten; voordeel € 35)
  • Paradijs: 10-rittenkaart € 650,- (10 x 55 minuten; voordeel € 100)

Vergoeding

Ik ben een BATC therapeut. Diverse verzekeraars vergoeden deels of geheel de behandeling vanuit de aanvullende verzekering. Als je verzekeraar er niet bij staat, of mijn consulten niet vergoedt neem dan contact met me op voor de mogelijkheden. De consulten tellen niet mee voor het eigen risico.

Vergoeding kan soms plaatsvinden via werkgever of PGB. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden kosten af te trekken als zelfstandige (coaching) of als je boven een bepaalde drempel komt met je zorgkosten. Wil je meer weten? Bel of mail me gerust.

Logo BATC
BATC beroepsregistratienr: BR-01294
AGB Zorgverlenerscode: 90-039367
AGB Praktijkcode: 90-017827
Klacht- en Tuchtrechtnummer: KB 0907.0714
Logo CPION
Wijzigingsdatum | 12-03-2021 14:00