Healing en Reading

Healing en Reading

Healing en Reading zijn werkvormen die geïntegreerd worden in een natuurgeneeskundig behandeltraject in combinatie met andere werkvormen zoals Helende Massage of Life Coaching. Tijdens een sessie krijg je inzicht in je huidige lichamelijke, geestelijke en energetische gezondheidstoestand, waana heling plaats kan vinden.

Healing en reading

Energie voelen en zien

Een mens heeft een lichaam, een geest en een ziel. In het lichaam zijn allerlei cellen, zenuwbanen en meridianen aanwezig waarin impulsen worden doorgegeven aan de rest van het lichaam. Dit is waarneembaar als energie. De energie van je ziel zetelt in je buik, je centrum, maar stroomt ook door je lichaam en in je aura, het energieveld om je heen. Op bepaalde plekken in je lichaam, chakra’s genaamd is deze energie duidelijker voelbaar. Daar stroomt je energie naar buiten in je aura. Als de energiestroom is verstoord, is dit o.a. voelbaar in die chakra’s of in je aura, vaak al voordat het in je lichaam voelbaar is.

Wat is Healing?

Tijdens een Healing voel ik met mijn handen hoe je gezondheidssituatie is, voer ik spanning af en laat ik de energie weer doorstromen. Je energiesysteem en je energieveld (aura) worden schoongemaakt en in balans gebracht. Ik gebruik verschillende vormen van healing waarbij ik me intuïtief afstem op jouw lichaam en energie waarbij de energie volgt die jij nodig hebt en niet grensoverschrijdend of te heftig is. Een Healing werkt ontspannend, pijnverlichtend en helend. Soms komen er emoties vrij, die getransformeerd mogen worden naar nieuwe energie, waardoor je je beter voelt. Omdat ik jouw energie volg komt er nooit meer los dan jij zelf aangeeft.

Wat is Reading?

De energie van je ziel is niet alleen voelbaar, maar ook zichtbaar voor mensen die er op zijn afgestemd. Tijdens een Reading stem ik me intuïtief af op jouw energie en. Ik krijg beelden en informatie over hoe je op dit moment in het leven staat en wat er eventueel nodig is om je situatie te verbeteren. Ik krijg alleen informatie die jij wil laat zien, voelen of horen en die rijp is voor transformatie. Een Reading kan die transformatie bewerkstelligen, waardoor je energie weer gaat stromen.

Healing en Reading helpen bij:

  • Spanning, vermoeidheid, ziektes, pijn of blokkades;
  • Inzicht krijgen in je huidige situatie;
  • Het ontdekken van de oorzaak van pijn, blokkades of relatieproblemen;
  • Contact maken met je (ongeboren) kind. Zie ook zwangerschapsmassage;
  • Vragen over (aangeboren) ziektes, of je relatie met je kind. Zie ook babymassage;
  • Vragen over overleden kinderen, vroeggeboortes of miskramen;
  • Vragen over de invulling van je leven in relatie met familie, werk en vrienden;
  • Levensvragen.

Werkwijze Healing en Reading

Healing en Reading zijn een onderdeel van een natuurgeneeskundig behandeltraject in combinatie met Helende Massage of Life Coaching. Mijn doel is om je in contact te brengen met jezelf, jouw ziel, je bron, zodat je van daaruit je stappen kunt zetten en lichaam, geest en energie in balans zijn. Lichamelijke en geestelijke verdwijnen en je krijgt handvaten om ze in de toekomst te voorkomen. Het is niet de bedoeling dat ik jou vertel hoe je je leven moet leiden. Het is een samenspel tussen ons beiden, dat wat in je onderbewustzijn aanwezig is en de Spirituele Wereld.

Afstandsbehandelingen healing en reading

Tijdens Corona Lockdown of als fysiek bezoek niet mogelijk is, bestaat de mogelijkheid tot afstandsbehandelingen. Voor meer info kijk bij Corona.

Meer informatie

Wil je meer informatie kijk dan eens bij Natuurgeneeskundige Therapie en Helende Massage, of vraag een intakegesprek aan.

Wijzigingsdatum | 1-10-2023 14:31