Burnout en stress

Holistische benadering bij burnout en stress

Heb je last van burnout of stress? Dan ben je waarschijnlijk vaak over je grenzen gegaan, of je leidt een leven dat (niet meer) bij je past. Zit je al een tijd ziek thuis en heb je al therapie en/of begeleiding gehad, maar nemen je klachten niet of nauwelijks af? Mogelijk heb je dan meer baat bij een holistische benadering, waarbij naar alle facetten wordt gekeken die met stress en burnout hebben te maken. Door deze aanpak herstel je sneller en beklijft het beter.

responsive-image

Oorzaken burnout en stress

Er zijn verschillende oorzaken voor burnout en stress, zoals je werk, privéleven, verleden of een opeenstapeling van factoren. Gerichte coaching op je werk kan helpen je gedrag te veranderen, zodat je snel weer aan het werk kunt. Vaak ligt de oorzaak dieper in het verleden of in complexe omstandigheden en dan is er meer nodig.

Mijn werkwijze en specialisme

Met mijn opleidingen en ervaring heb ik geleerd om in mijn behandeling en begeleiding alle facetten die met burnout en stress te maken hebben mee te nemen. Ik betrek in de behandeling en begeleiding

  • lichaam en geest;
  • verleden, heden en toekomst;
  • privĂ©leven, maatschappelijk leven en zingeving/spiritualiteit.

Na een intakegesprek volgt een persoonlijk op maat gemaakt traject, waarbij ik verschillende werkvormen en coaching technieken inzet, afhankelijk van jouw situatie en wensen.

Wat kun je verwachten?

Na een traject sta je meer in contact met je lichaam en je gevoel, je eigen wensen en kwaliteiten. Stress en lichamelijke klachten zijn verdwenen of verminderd. Je hebt meer energie, je leeft meer in harmonie met jezelf en je omgeving en je maakt makkelijker keuzes. Je bent in staat je leven meer te sturen en meer te genieten.

Meer weten? Mail of bel me voor meer info. Kom gerust voor een kennismaking met mij en mijn werkwijze en vraag een intake aan. Wil je op de hoogte blijven van activiteiten of interessante wetenswaardigheden? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief Zonnegroet.

Wijzigingsdatum | 11-10-2015 15:43