Verwerking van rouw en trauma’s

Helende Massage en Life Coaching voor de verwerking van rouw en trauma’s

Helende Massage en Life Coaching helpen om rouw en trauma’s een plek te geven in je lichaam en je geest. Je krijgt handvatten om je leven weer opnieuw in te richten. Beide methodes werken holistisch, waarbij naar alle facetten van je lichaam, geest, ziel en relaties wordt gekeken. Je komt meer in harmonie met jezelf en je omgeving en je krijgt weer plezier en enrgie.

Rouw en trauma’s

Herfstblad rouw en trauma's

Je kunt rouwen om een overleden geliefd persoon of een (ongeboren) kind, maar ook bij een scheiding. Ook kun je rouwen om een gemis in je leven, bijvoorbeeld liefdevolle ouders, een veilig tehuis, kinderen. Je kunt treuren om een gemiste kindertijd, omdat je vroeg volwassen moest worden, voor jongere broers of zusjes moest zorgen of een vader of moederrol op je hebt genomen. Misschien heb je ernstige jeugdtrauma’s opgelopen zoals incest of mishandeling. Vaak vindt verwerking hiervan pas op latere leeftijd plaats, omdat je als kind niet in staat was hiermee om te gaan. De ervaringen worden als het ware bevroren. Hierdoor leef je niet ten volleĀ en kun je lichamelijke en geestelijke klachten krijgen, of problemen met intimiteit.

Je innerlijk kind helen

Bevroren kind-delen die zijn weggestopt en een verborgen bestaan hebben geleid, kunnen op latere leeftijd gaan opspelen. Het zijn delen van jezelf die je bent kwijtgeraakt om te kunnen overleven. Je kunt pas heel worden als je hebt gerouwd om het verlies van deze delen. Ik help je om deze kind-delen terug te halen en te integreren: ze krijgen dan een plek in je volwassen ik. Voice Dialogue is een mooie methode om hiermee aan de slag te gaan.

Met Helende Massage kun je rouw en trauma’s verwerken en een plek geven in je lichaam en geest. Daarnaast kan ik je met Life coaching begeleiden en handvaten geven om je leven een nieuwe richting te geven.

Een mooie aanvullende methode is het werken met Famlieopstellingen. Ik werk hierbij samen met Rosa Kok van Ekoe. Neem contact op via Info@almacorazon.nl voor meer informatie of om een intakegesprek en een kennismaking met mij en mijn werkwijze.

Wijzigingsdatum | 6-02-2022 15:25